sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Hampaiden kotivalkaisu

Vihdoin, VIHDOIN, on kalenterissa se hetki, kun ehdin paneutumaan hampaiden valkaisemiseen kunnolla. Kalenterista kannattaa valita sellainen jakso, jonka aikana voi kunnolla kieltäytyä kaikesta värjäävästä ruuasta, sillä käsiteltävät hampaat imevät herkästi kaiken värin ja se ei suinkaan ole tarkoitus.


Opalescence ruiskut säilytetään jääkaapissa. Ennen käyttöä hampaat pestään ja ainetta painetaan tasaisesti "lusikan" jokaiseen koloon (Lusikat on siis jo aikaisemmin teetetty suuhygienistin luona ja ne tulivat kätevästi postitse kotiin).

Lusikka painetaan hampaisiin huolellisesti ja  mahdollinen yli tuleva geeli pyyhitään pois joko hammasharjalla tai kostealla sormella pyyhkäisten.

Sitten odotellaan. Vaikutusaika on yleensä noin 2-4 tuntia kerrallaan. Toistan hoidon nyt noin viikon ajan päivittäin ja katsotaan sitten, mikä on lopullinen tulos. Ainetta riittää noin kahden viikon hoitoon, joten voin toistaa vaalennuksen uudelleen noin puolen vuoden kuluttua. Omat hampaani ovat valmiiksi melko valkeat, joten viikon jakso kerrallaan riittää hyvin. 

Yleinen virhe, mitä kotivaalennuksessa tapahtuu, on liiallinen toistuva käsittelyn uusinta. Ei pidä ryhtyä siihen, että ennen vaikka hääjuhlia, ravintolailtaa tai pikkujouluja käyttää ainetta hymyn kirkastamiseen, vaan käytön pitää olla järkevää ja maltillista. Hoitojen välissä kannattaa pitää ainakin 6kk taukoa, niin hampaatkin kiittävät, eikä haittavaikutuksia tule.  

Tässä aamulook ennen Opalscencen käyttöä. Pikkaisen on sumeaa eilen juhlittujen tyttären rippijuhlien jälkeen. Mutta tästä lähdetään. Huomenta vain :) 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti