tiistai 31. toukokuuta 2016

Opalescence - kotivalkaisu hampaille


Minulla on luonnostaan melko valkea hammasluu, johon kahvi on saattanut jättää pientä tummentumaa, mutta ei mitään suurta. Pidän kovasti Yotuel-hammastahnoista, joten suuria tummentumia ei hampaisiin ehkä pitäisi siis edes syntyä.

Kun tämä minun hammasremonttini on nyt lopussa, haluan kuitenkin vielä kokea hampaiden valkaisun. Valkaisuun on monia konsteja hammaslääkärin suorittamasta laservalkaisusta kotona loppuun suoritettavaan valkaisuun. Kevyempi hymyn kirkastuskeino on soodaputsi, jossa pinnalliset värjäytymät saadaan putsattua pois.

Minä valitsin keinoksi Opalescence-kotivärjäyksen. Värjäystä varten tarvitaan henkilökohtaiset lusikat, joihin valkaisuaine annostellaan. Virpi Valli Smile Designista antoi oivan Opalescence opastuksen ja lopuksi vielä otettiin lusikoita varten valos hampaista.

 Sain mukaani neljä ruiskua vaalennusainetta ja hammasharjan muottien puhdistusta varten. Nyt vain odottelen muottien saapumista postin mukana, jotta pääsen kesälomaa ennen kokeilemaan vaalennusta käytännössä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti