keskiviikko 3. elokuuta 2016

Tyytyväinen olen

Aikaisemmin toteuttamani hampaiden kotivalkaisu ei sujunut aivan niin kuin suunnittelin. Käytin Opalescencea vain neljänä päivänä lyhyinä annoksina, sillä jo kolmantena päivänä valkaisusta oli seurauksena kova vihlonta. Ei siis mitään ylitsepääsemätöntä, mutta minulle henkilökohtaisesti äärimmäisen epämiellyttävä tunne.

Laitoin loput pakkauksesta odottamaan jääkaappiin seuraavaa kertaa. Hampaiden valkaisujen välillä täytyy muistaa pitää useita kuukausia taukoa! Kun nyt toteutin neljän päivän valkaisun, en viikon kuluttua ryhdy taas operaatioon. Ja jos aina ennen juhlia tai treffejä haluaa hampaitaan valkaista, ei voimakas kotivalkaisu ole vaihtoehto, jotta hampaan pinnat eivät vaurioidu.

Apteekista ostin Emmelle -merkkistä hammastahnaa, joka tuntuu jostain syystä miellyttävämmältä kuinYotuel. Myös Opalescencella olisi olemassa oma valkaisua tukeva hammastahnansa, mutta tyydyin apteekin valikoimaan.


Hampaiden ilme kirkastui, eikä hymystä kuitenkaan tullut teennäisen valkoinen. Väri oli tasainen ja siisti. Omasta vihlontakokemuksestani huolimatta voin suositella kotivalkaisua hyvänä ja turvallisena vaihtoehtona.

Hampaiden valkaisuun liittyvissä asioissa kannattaa varata aika suoraan suuhygienistille. Täältä löydät muutakin tietoa hampaiden valkaisusta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti