keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Punajuuririsottoa mulle!

Melko tasan kuusi kuukautta oli hoidon pituus Six month smiles -kojeilla. Nyt totutellaan taas sileisiin hampaiden etupintoihin ja hampaiden takana kulkevaan retentiolankaan. Häkeltynyt olo on.

Tästä se lähti:


Tässä on nyt:Hoidon seuranta toki jatkuu vielä, parin kuukauden kuluttua katsotaan, kuinka purenta on asettunut paikoilleen ja mietitään, mitä tehdään pienelle kulumalle etuhampaissa. 

Nyt en malta olla hehkuttamatta, että saan taas syödä punajuuririsottoa! 


2 kommenttia:

 1. Moi, suurkiitos blogin kirjoittamisesta ja prosessin kuvaamisesta! Olin tänä aamuna itse Smiledesignissa konsultaatiossa ja varoitussanasten jälkeen sain iltapäivällä tietää, että oikominen olisi mahdollista. Tarinani on hyvin samanlainen kuin sinulla tuon elokuun postauksesi kuvailussa. Hassua! Minulla hampaat ovat niin sekaisin kuin olla voi, ja lapsena niitä on tosiaan ainakin seitsemän vuotta oiottu (ja lopetettu, kun verorahoja kuulemma oli palanut tarpeeksi..).

  Postauksesi sai minut entistä vakuuttuneemmaksi, että tähän kannattaa ryhtyä. Aika-arvio oli noin 8 kk. Kysyisin vielä, että ovatko kustannukset säilyneet alkuperäisessä arviossa? Itseäni vähän se mietityttää, vaikka uskon että tätä sijoitusta tuskin tulee katumaan :)

  Kiitos vielä, että olet kertonut kokemuksistasi avoimesti. Hyvää pääsiäistä :)

  VastaaPoista
 2. Moikka Maria

  Kustannukset olivat juuri se, mikä lyötiin lukkoon konsultaatiokäynnillä. Onnea sulle oikomistaipaleelle, et varmasti tule päätöstä katumaan. Nyt todellisudessa ihmettelen kovasti, miksi ihmeessä en ryhtynyt tähän paljon aikaisemmin :)

  -Riikka

  VastaaPoista