tiistai 16. helmikuuta 2016

Helmikuussa jo...

Viime viikolla oli taas kontrollikäynti. Tammikuussakin sellainen oli, mutta kaikessa tohinassa unohdin siitä kirjoittaa.

Helmikuussa tehtiin enemmän säätöjä ja parin braketin asentoakin muutettiin ja toiseen riviin vaihdettiin tuo lankakin. Ihan ohimennen Kaj myös mainitsi, että "tämä ylärivihän alkaa jo olla varsin suora". Aivan huikeaa, tuo kuuden kuukauden hymy on todellakin oikea nimi tälle systeemille.

Kävin muuten miehen kanssa pikalomalla Dubaissa ja huomasin siellä erikoisen asian. Miltei jokaisessa kaupassa, kahvilassa, metrossa, junassa, lippukassalla, miltei missä tahansa oli aikuisilla ihmisillä raudat! Mitä ihmettä! Täytyy oikein selvittää, onko siihen jokin syy.
Oli muuten erikoinen tunne, kun kaksi asiakaspalvelijaa neuvoi meitä Dubai Mallin Aquariumilla ja kummallakin tuikki huulten välistä metallinen rautahymy. Hei, mä en ole yksin!

Jälkeenpäin tuli olo, että ehkä me jopa viestiteltiin sanatonta viestintää lipputiskin yli koodaillen toisillemme sisäisellä hymyllä: "I know how ya feel...".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti